Sisarvaimot-sarjan Christine Brown vihille: ”Naimisiin parhaan ystäväni kanssa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjasta kuuluisuuteen noussut ja sittemmin uuden onnen elämäänsä löytänyt Christine Brown on mennyt naimisiin viime viikonloppuna. Hän astui vihille kihlattunsa David Woolleyn kanssa 300 vieraan edessä Red Cliffs Lodgessa Moabissa, Yhdysvaltojen Utahissa.

Christinen poika Paedon ja hänen isänsä saattoivat morsiamen alttarille. Christine pukeutui Boda Bridalin hääpukuu, jossa oli runsaasti kauniita helmikirjailuja ja yksityiskohtia. Vihkiseremonian jälkeen puolisot esiteltiin herra ja rouva Woolleyna, saaden väkijoukon hurraamaan. Juhlissa tarjoiltiin omenasiideria ja samppanjaa sekä drinkkejä. Buffet-illallinen sisälsi paahtopaistia, BBQ-kanaa, perunoita, uunipapuja ja maissintähkiä.

Lehdistöä juhlissa edusti People-julkaisu. Brown tapasi Woolleyn treffisovelluksessa muutama kuukausi sen jälkeen, kun hän erosi henkisestä puolisostaan, Kody Brownista, marraskuussa 2021 yli 25 vuoden yhteisen vuoden jälkeen. Christine on sittemmin hehkuttanut elävänsä elämänsä onnellisinta aikaa.