Offset muisti vaimoaan syntymäpäivänä – järjesti Cardi B:lle näyttävä yllätys

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kahden lapsen äiti ja menestynyt artisti Cardi B on naimisissa räppäri Offsetin kanssa. Sosiaalisesta mediasta on voitu nähdä useaan otteeseen vuosien varrella miten mies on yllättänyt vaimonsa merkkipäivinä. Nyt Offset yllätti Cardi B:n naisen syntymäpäivänä kun tähti täytti 31 vuotta.

Cardi B julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa hän astelee yläkerrasta alakertaan. Portaat on päällystetty ruusun terälehdillä, jotka peittävät myös aulan lattian ja aulasta avautuvan tilan lattian kokonaan. Katto on täytetty punaisilla ilmapalloilla ja kukista on tehty myös näyttävä sydämen muotoinen asetelma, jossa lukee naisen nimi.

Cardi B ja Offset pääsivät juhlistamaan syyskuussa myös heidän kuudetta hääpäiväänsä. Myös tällöin mies oli tilannut kotiin vaimolleen yllätykseksi näyttävän kukkameren ja kynttiläasetelman. Cardi B on kertonut arvostavansa sitä miten Offset huomioi häntä ja muistaa myös hänen lempivärinsä, -merkkinsä ja -ruokansa.