Sophie Turnerin ja Joe Jonasin huoltajuuskiista ratkesi – näin jakavat lasten hoitovastuun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Game of Thrones -sarjassa näytellyt Sophie Turner ja Jonas Brothers -yhtyeen Joe Jonas menivät naimisiin vuonna 2019. Syyskuun alussa kuitenkin uutisoitiin, että Joe Jonas on hakenut naisesta avioeroa neljän vuoden liiton jälkeen. Joe Jonasin ja Sophie Turnerin huoltajuuskiista alkoi lähes viikko sitten.

Nyt pariskunta on sopinut ainakin väliaikaisesta järjestelystä sen suhteen miten he hoitavat lapsiaan loppuvuoden ajan. Pariskunnalla on yhdessä kaksi tytärtä, kolmevuotias Willa ja reilun vuoden ikäinen Delphine. Kumpikin haluaisi saada lasten huoltajuuden, minkä vuoksi he taistelevatkin nyt siitä kummanko vanhemman luona lapset asuvat ensisijaisesti.

Väliaikaisen järjestelyn mukaan lapset ovat vuorotellen vanhemmillaan aina kaksi viikkoa kerrallaan. Tänä kahden viikon aikana vanhempi saa matkustaa lasten kanssa. Kiitospäivää lapset viettävät Entertainment Tonight -uutisen mukaan Joe Jonasin luona ja joulun he ovat äitinsä Sophie Turnerin kanssa. Vuodenvaihteen jälkeen hoitojärjestelyä katsotaan uudelleen.