Sisarvaimojen Janelle pelkää lastensa puolesta: ”Saavat isänsä takia mielenterveysongelmia”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjassa esiintyvä Janelle Brown on eronnut henkisestä liitostaan lastensa isän, Kody Brownin kanssa. Ennen eroa Janelle on ollut eniten huolissaan lapsistaan. Hänellä ja Kodylla on yhteensä kuusi lasta: Madison Brown, Logan Brown, Garrison Brown, Hunter Brown, Savanah Brown, Gabriel Brown.

Äskettäin Yhdysvalloissa näytettiin jakso, jossa Garrison ja Gabriel pohdiskelivat, pitäisikö heidän muuttaa saman katon alle toisen ex-sisarvaimon, Christine Brownin tyttären Gwendlynin luo. Samalla nousi esille uusia surullisia tietoja Kodyn edesottamuksista isänä.

– Tässä vaiheessa tuntuu meidän perheestämme puhuttaessa, että olemme kaikki hylänneet laivan ja matkustamme eri pelastusveneissä, Gabriel selitti kameroille ja jatkoi sisarvaimojen kehumista.

– Jokainen äiti tekee hienoa työtä pitääkseen yksikkönsä koossa. Mielestäni on todella mukavaa, että minun äitini lapsineen sekä Christine ja hänen lapsensa ylläpidämme toimivaa suhdetta. Se antaa minulle paljon toivoa, että meillä on vielä tämä lämmin sija toistemme elämässä, hän jatkoi.

Gabriel, eli lempinimeltään Gabe korosti sen jälkeen, että hän ja hänen veljensä olivat edelleen riidoissa Kody-isänsä kanssa koronavirusrajoituksiin liittyen. Kody periaatteessa kielsi heitä tapaamasta ystäviään tai seurustelukumppaneitaan. Tämä oli vahvaa ylireagointia tilanteessa, jossa virus ei edes ole nuorille vaarallinen, mutta isä halusi kontrolloida lastensa menoja ilman lääketieteellisiä perusteluita oman pelkotilansa vuoksi. Nuoret vertasivat isän kanssa keskustelua kuin seinälle olisi puhunut, eikä heitä kuunneltu.

Aiemmin Gabe sanoi lopettaneensa puhumisen Kodylle sen jälkeen, kun hänen isänsä oli unohtanut hänen syntymäpäivänsä. Janelle selitti myös, että isästään vieraantuminen on vaikuttanut perheiden lapsiin turmiollisesti.

– Olen huolissani poikieni mielenterveydestä. Gabriel tuntee kaiken erittäin syvästi, mutta hän on myös lapsi, joka ei sano mitään vastaan, Janelle kertoi kameralle.

– Ja Garrison näyttää vain vihaisemmalta ja surullisemmalta, eikä hän ei ole enää yhtä onnellinen kuin ennen.