Tallink aloitti 22 tunnin risteilyt uudestaan – bingo ja karaoke suosituimmat ohjelmat

Matkailu · Terhi Piiroinen

Tallink aloitti 22 tunnin risteilyt Helsingistä Tallinnaan pitkän tauon jälkeen. Reitillä seilaa Victoria I -laiva, mikä liikennöi aiemmin Tallinna-Tukholma-reitillä. Suomessa vuonna 2004 rakennettu laiva oli vuokrattuna majoituskäyttöön Skotlannissa heinäkuusta 2022 ja se palasi Tallinnaan heinäkuussa 2023.

– Tallinnan yhden yön risteilyjä on toivottu jo pitkään, ja erityisesti pian alkavalle pikkujoulukaudelle on kaivattu juuri tällaista tuotetta, Tallink Siljan kaupallinen johtaja Kalle Katajainen kertoo.

– Kysyimme Facebook-seuraajiltamme, minkälaista sisältöä he haluaisivat saada kyseiselle laivalle. Saimme huimat 1.500 vastausta ja tulos oli selvä: Paljon humppabändejä, bingoa ja karaokea! Luvassa on lisäksi loppuviikosta hyviä bilebändejä ja suosittuja artisteja, Katajainen kertoo.

Laivaan mahtuu 2.500 matkustajaa ja siinä on 740 hyttiä sekä 1.040 kaistametriä ajoneuvoille ja rahdille. Reitillä liikennöi aiemmin Silja Europa, joka on ollut vuokrattuna Hollantiin majoituskäyttöön elokuusta 2022 lähtien. Laiva lähtee Helsingistä 18:35 ja saapuu takaisin seuraavana päivänä kello 16:00. Tallinnaan pääsee käymään laivalta aamupäivällä 8-12 välisenä aikana.