Lola Odusogan sänkykuva villitsee somessa – napakka vastaus kritiikkiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille monista yhteyksistä tuttu Lola Odusoga tuli aikoinaan tunnetuksi voittamalla vuoden 1996 Miss Suomi -kilpailut. Yhä edelleen hän villitsee miehiä kuvillaan ja saa runsaasti huomiota vastakkaiselta sukupuolelta. Lola on kuitenkin kertonut nauttivansa sinkkuelämästä.

Taannoin Odusoga kertoi saavansa ihailujen lisäksi myös roiseja viestejä vastakkaiselta sukupuolelta. Odusoga myöntää, että kokee osan viesteistä jopa häiritsevänä. Nyt hän on julkaissut sosiaalisessa mediassa rohkean sänkykuvan, jonka yhteydessä hän ihmettelee uuden aluevaltauksensa saamaa palautetta.

– Siis kuulinko just että jollain oli ongelma sen kanssa että lanseerasin Patreon-alustalle oman sivun, jossa voi maksua vastaan nähdä kuvia mitä ei näe muualla? Ja oliko niin, että ko henkilö oli huolissaan, että onko tämä mun ainoa ansaintakeinoni? Lola Odusoga kysyi.

– Eikö ole hiukan hölmöä vielä vuonna 2023 olettaa mistään ja kenestäkään yhtään mitään, ja olla tuomitsemassa toisten tekemistä ilman että tietää ees mistä on kyse?



Ja vaikka tietäisikin, niin siltikään, Odusoga jatkaa.