Britney Spears paljasti: Teki abortin seurustellessaan Justin Timberlaken kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Britney Spearsin odotettu elämänkerta The Woman in Me eli Nainen minussa julkaistaan 24. lokakuuta. Poptähden kirjassa tekemistä paljastuksista on jo saatu tietoa ennen sen virallista julkaisua. Yksi kohahduttavimmista liittyy hänen ja Justin Timberlaken suhteeseen.

Britney Spears kertoo kirjassa tehneensä abortin seurustellessaan Timberlaken kanssa. Tähden mukaan poikaystävä suostutteli hänet siihen. Kaksikko seurusteli vuosina 1999-2002, ollessaan myöhäisteini-ikäisiä ja parikymppisiä.

– Raskaus tuli yllätyksenä, mutta minulle kyseessä ei ollut tragedia. Rakastin Justinia niin paljon. Odotin aina, että perustaisimme joskus perheen. Tämä vain tapahtui paljon aikaisemmin kuin odotin. Justin ei ole missään nimessä iloinen raskaudesta. Hänen mukaansa emme olleet valmiita saamaan vauvaa elämäämme, sillä olimme aivan liian nuoria, Spears kirjoitti People-lehden mukaan.

Spearsin mukaan hän olisi itse halunnut pitää lapsen. Laulaja kuvaili raskauden lopettamista yhdeksi elämänsä raskaimmista päätöksistä. Hän sai myöhemmin kaksi lasta toisen aviomiehensä, Kevin Federlinen kanssa.