Valopolku valaisee taas Tampereen Tohlopissa – pääsymaksu otettiin käyttöön

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Syksyn hämärän keskelle saadaan jälleen valoa Tampereella. Suosittu Valopolku-tapahtuma järjestetään Tampereen Tohlopin metsässä 27. lokakuuta – 5. marraskuuta.

Valopolulla päästään jälleen ihastelemaan näyttävää valotaidetta. Tänä vuonna teemana on Metsän uskomukset. Valo-, ääni- ja videoteokset saavat rinnalleen muinaissuomalaisen veistoperinteen mukaan tehtyjä puuveistoksia ja metsäpeuran paluutta kunniottavia veistoksia.

Valopolun teoksista vastaavat paikalliset taiteilijat, opiskelijat ja yritykset. Tapahtumapaikka on avoinna yleisölle joka päivä kello 18-22 osoitteessa Tohlopinranta 31. Alueelle on tänä vuonna 4 euron pääsymaksu, mutta alle 18-vuotiaat pääsevät paikalle ilmaiseksi.