Victoria Beckham väitti tulleensa köyhistä oloista – David vaati heti oikaisua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

David Beckham ja Victoria Beckham ovat olleet naimisissa 24 vuotta. Nyt heistä on julkaistu Netflix-suoratoistopalvelussa neliosaisen Beckham-dokumenttisarjan ensimmäinen jakso, joka on poikinut jo monia uutisotsikoita. Katsojia on huvittanut muun muassa se miten Victoria Beckham yrittää väittää olleensa vaatimattomista olosuhteista ponnistanut.

Haastattelussa Victoria Beckham kertoo miten häntä ja Davidia yhdisti alusta lähtien se, että he osasivat olla nöyriä. Nöyryys kumpusi siitä, että he olivat lähtöisin vaatimattomista olosuhteista ja heidän vanhempansa olivat työväenluokkaa. Tästä David Beckham oli kuitenkin eri mieltä.

Monia on huvittanut se miten David Beckham on keskeyttänyt vaimonsa haastattelun ja käskee häntä olemaan rehellinen. Victoria Beckham vakuuttaa olevansa rehellinen. Sen jälkeen David alkaa tivaamaan naiselta millä autolla hänen isänsä vei Victorian lapsena kouluun.

Pienen vastustelun jälkeen Victoria lopulta myönsi, että hänen isällään oli Rolls Royce -merkkinen auto, jolla hän kuskasi tytärtään kouluun. Tämän kuultuaan David Beckham poistui oven raosta ja koki tehneensä oman näkemyksensä hyvin selväksi siitä, että he eivät olleet työväenluokkaa.