90210-tähti Tori Spelling evakuoitiin – naapuriin iski SWAT-iskuryhmä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Beverly Hills, 90210 -sarjan näyttelijä ja miljonäärin tytär Tori Spelling joutui muuttamaan pois Bel Airin kartanosta motelliin ja asuntoautoon homeongelman vuoks. Sittemmin hän löysi kodin vuokratalosta. Nyt hänet on evakuoitu rakennuksesta, koska aseistettu naapuri oli järjestänyt valtavan panttivankikohtauksen.

Yksi Torin naapureista joutui väijytykseen poliisin SWAT-ryhmän kanssa, sillä hänellä oli hallussaan sekä AR-15 -kivääri että panttivanki. Mies oli linnoittautunut Los Angelesissa sijaitsevaan kotiinsa. Naapurusto evakuoitiin, Tori Spelling mukaan lukien.

Tori Spellingin kerrotaan eronneen aiemmin tänä vuonna aviomiehestään Dean McDermottista. Hänellä on 16-vuotias Liam, 15-vuotias Stella, 11-vuotias Hattie, kymmenenvuotias Finn ja kuusivuotias Beau. Tiedossa ei ole, missä näyttelijän lapset olivat panttivankidraaman aikana, Page Six raportoi.

– Hänen on ollut vaikea löytää majapaikkaa, koska hänen taloudellinen tilanne ei ole hyvä, ystäväpiiristä kerrottiin aiemmin.