Ex-sisarvaimot: ”Kody ei ole moniavioinen”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjassa esiintyvä Kody Brown vietti koronavuodet ainoastaan yhden vaimon kanssa, kun muut kolme hoitivat itsenäisesti lapsensa ja talonsa. Tilanne johti lopulta eroon. Nyt sisarvaimojen Christine on jutellut toisen vaimon, Janellen kanssa, ja heidän mielestään Kody ei ole moniavioinen. Hän on yksiavioinen.

– Robyn on lojaali. Christine ei ole, Kody sanoi kameralle suosikkivaimostaan ja siitä ainoasta, joka on edelleen hänen vierellään.

Mies on myöntänyt itsekin, että elää periaatteessa yksiavioisen aviomiehen elämää. Tilanne on erikoinen, sillä Robyn Brown on selkeästi kertonut haluavansa elää moniavioisessa liitossa sisarvaimojen kanssa. Toisaalta nainen on saattanut valehdella, koska hän näyttää saaneen aina eniten huomiota ja aikaa Kodylta muiden vaimojen ja lasten kustannuksella.

– Elämme Robynin kanssa periaatteessa yksiavioisessa liitossa. Tämä voi olla spoileri, mikä tulee ilmi seuraavalla tuotantokaudella. Jokainen voi halutessaan olla moniavioinen, mutta en suosittele sitä, Kody Brown sanoi aiemmin TikTokissa.