Parhaat vinkit ohuille hiuksille – näin saat ne näyttämään paksummilta

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hiusten hyvinvointiin vaikuttaa moni asia, kuten stressi, ikääntyminen ja ruokavalio. Nyt kampaaja kertoi parhaat vinkkinsä, joiden avulla ohuet hiukset saadaan paksummiksi tai ainakin paksumman ja hyvinvoivan näköisiksi.

Justin Hickox on toiminut kampaajana lähes 20 vuotta ja huomannut muutaman toimivan keinon, joilla ohuet hiukset saadaan nopeasti näyttämään paksummilta ja näyttävämmiltä. Ensinnäkin hiukset kannattaa leikata lyhyempään ja tasaiseen mittaan, jolloin ne näyttävät heti terveemmiltä ja paksummilta.

Oikeanlainen kerrostaminen vain hiusten päällimmäisessä osassa voi saada aikaan vaikutelman tuuheammista hiuksista. Ohuiden hiusten muotoilussa on myös tärkeää käyttää tuotteita, jotka antavat hiuksille oikeanlaisen föönaamisen yhteydessä rakennetta kuten muotovaahto.

Justin Hickox suosittelee myös värjäämään hiusten tyven hieman tummemmaksi. Kun hiusten tyven ensimmäiset pari senttimetriä ovat muuta hiusten pituutta asteen tummemmat, tummuus luo päänahkaa vasten syvyyttä ja varjoa, jotka luovat illuusion tiheämmästä hiuspohjasta.