Näin Britney Spearsin exä reagoi kohukirjaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Britney Spearsin odotettu elämänkerta The Woman in Me eli Nainen minussa julkaistiin 24. lokakuuta. Kirja on poikinut jo monia kohuotsikoita Britneyn tekemien paljastusten vuoksi, mutta paljon ylistystä on saanut myös äänikirjan lukija Michelle Williams.

Myös Britney Spearsistä eroa elokuussa hakenut Sam Asghari on lukenut kirjan ja ollut mielissään siitä miten entinen puoliso on luonnehtinut häntä. Kirjan lopussa nainen tapaa viimeisimmän aviomiehensä Asgharin ja on mielissään siitä, että mies ei juo lainkaan alkoholia.

Britney Spearsin elämäkerta ei kata naisen avioeroa, josta on viime tietojen mukaan tulossa melko likainen. ”Hän on todellinen taivaanlahja”, Spears kuvailee miestä teoksessaan, jossa aviopari vasta tapaa. People-sivuston mukaan Sam Asghari on kommentoinut, että ex-vaimon kauniit sanat saivat hänelle hymyn huulille.

Sam Asghari kertoi aiemmin haluavansa kunnioittaa Britney Spearsia ja heidän yhdessä kokemaansa aikaa ja rakkautta. Miehen teot ovat kuitenkin sanoneet muuta, kun Sam Asghari alkoi kiristämään Britney Spearsilta parempaa avioehtoa uhkaamalla tehdä naisesta julkisuuteen noloja paljastuksia. Spears puolestaan on kertonut kirjoittavansa jo toista kirjaa, jossa hän tulee mahdollisesti kertomaan avioliitosta ja erosta oman kantansa.