TikTok-videoiden enimmäispituus kasvaa jälleen? Somepalvelu kokeilee uudistusta

Digi · Tim Isokivi

TikTokissa jaettavien videoiden maksimipituus on kasvanut vuosien aikana. Alun perin alustalla oli mahdollista jakaa kerralla vain 15 sekunnin pituisia videoita. Nykyään raja on 10 minuuttia.

TikTok-videoiden enimmäispituus voi lähitulevaisuudessa kasvaa entisestään. TikTok vahvisti Techcrunch-sivustolle kokeilevansa parhaillaan mahdollisuutta jakaa jopa 15 minuutin pituisia videoita. Asia kävi ilmi osan käyttäjistä saatua pidennettyyn pituuteen liittyviä viestejä.

TikTokin mukaan uudistusta kokeillaan rajatun käyttäjäkunnan keskuudessa tietyillä markkina-alueilla. Yhtiö ei kuitenkaan paljastanut tarkempia yksityiskohtia kokeilusta. Videoiden maksimipituutta nostettiin kolmesta minuutista 10 minuuttiin helmikuussa 2022.