Uskovaisen realityperheen tytär: ”Äiti sanoi Jumalan kostavan jos tanssimme”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uskonnollisesta Duggarin perheestä kertovan 19 Kids and Counting -realiysarjan tähti ja perheen tytäs Jill Michelle Dillard on julkaissut teoksen, jossa hän muistelee lapsuutta ja nuoruuttaan kristillisessä suurperheessä. Yhdessä teoksen luvussa Jill kertoo, kuinka hänen äitinsä Michelle Duggar kehotti häntä ja hänen ystäviään pidättäytymään tanssimisesta juhlissa.

– Meidän täytyy olla hyvin, hyvin varovaisia tavassa, jolla liikutamme kehoamme. Jos liikutat jotain kehon osaa siitä, niin mitä luulette ihmisten katsovan?, Jill oli kysynyt lapsilta.

– Sitä osaa kehosta, mitä liikutamme, Jill ja muut lapset vastasivat.

– Oikein. Ettekä halua ihmisten katsovan peppuasi, ettehän? Ettekä halua ihmisten ajattelevan teistä huonoja ajatuksia, vai mitä?, äiti jatkoi ja kertoi Raamatusta tarinan kadulla liitonarkin kanssa tanssineesta kuningas Daavdista, tosin tulkiten tapausta hieman omalaatuisesti.

Samassa suurperheen arjesta kertovassa sarjassa esiintyvä Joshua ”Josh” Duggar tuomittiin taannoin 12,5 vuoden vankeusrangaistukseen lapsipornografian hallussapidosta. Hänen on kerrottu ahdistelleen myös omia sisaruksiaan. Jill Duggarin elämäkertateos ilmestyi syyskuussa ja on nimeltään Counting the Cost.