Brooklyn Beckham haluaa julkkiskokiksi – tässä tyylinäyte somessa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ex-jalkapalloilija David Beckhamin ja Spice Girls -tähti Victoria Beckhamin vanhin poika Brooklyn Peltz Beckham on alkanut julkaisemaan Instagram-kanavallaan ruoanlaittoon liittyviä videoita. Videoilla mies esittelee tekemiään reseptejä ja on tehnyt jo monia yhteistöitä ruoanlaittoon liittyvien yritysten kanssa.

Brooklyn Beckham on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan, että hän haluaa tavoitella uraa julkkiskokkina. 24-vuotias mies on innostunut reseptien testaamisesta ja keksimisestä. Hän on kertonut, että ruoan laittaminen tekee hänet onnelliseksi.

Brooklyn Beckham on saanut paljon negatiivisia kommentteja ruoanlaittovideoihinsa, mutta ne eivät lannista miestä. Beckham on tottunut siihen, että hän saa vihaa niskaansa sosiaalisessa mediassa. Hän aikoo jatkossakin tehdä paljon töitä sen eteen, että onnistuisi tekemään itselleen uran kokkina.