Maluma saa lapsen – tyttöystävä paljasti vauvan sukupuolen miehen konsertissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maluma on kolumbialainen laulaja, joka on tällä hetkellä yksi suurimmista latinalaisen popmusiikin tähdistä. Monille Maluma on tullut tunnetuksi myös hänen yhteistöistään esimerkiksi Shakiran ja Ricky Martinin kanssa. Mies julkaisi taannoin yhdessä Jennifer Lopezinkin kanssa kaksi suuren suosion saavuttanutta kappaletta, Pa Ti ja Lonely.

E! News -sivusto julkaisi Instagramissa videon, joka on kuvattu Maluman konsertin aikana. Tyttöystävä oli toimittanut paikalla esitettäväksi videon, jossa hän paljastaa heidän tulevan lapsensa sukupuolen ensimmäistä kertaa. Sukupuoli tuli myös Malumalle itselleen yllätyksenä.

Maluma sai videolta kuulla, että hän saa tyttövauvan. Raskaudesta ilmoittamisen jälkeen Maluma on julkaissut sosiaalisessa mediassa jo useita hellyttäviä kuvasarjoja, joissa hän pussailee, halailee ja ihailee tyttöystävänsä raskausvatsaa.