Jenni Vartiainen puhkesi kyyneliin – julkaisi herkän videon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosittu poptähti Jenni Vartiainen jäi määrittämättömälle tauolle musiikin parista ollessaan uransa huipulla. Nainen asuu nykyään New Yorkissa hänen puolisonsa ja kahden lapsensa kanssa, mutta nyt hän on palannut musiikin pariin.

Jenni Vartiainen julkaisi juuri ensimmäisen teaserin hänen tulevasta Lanka-nimisestä paluusinglestään. ”Meidän välillä on katkeematon lanka, jota terät maalliset ei poikki saa”, lauletaan herkässä uutuuskappaleessa. Nyt nainen on julkaissut myös pätkän videon kuvaustilanteesta.

Jenni Vartiaisen tuoreella TikTok-videolla nähdään miten poptähti herkistyy kuunnellessaan omaa kappalettaan. Artistin kasvoja kuvataan samalla kun taustalla soi uusi kappale ja kyyneleet vierivät Jenni Vartiaisen poskia pitkin.

Jenni Vartiaisen viimeisin sooloalbumi Monologi julkaistiin jo vuonna 2018. Viime vuonna Vartiainen kuitenkin esiintyi eri puolilla Suomea osana uutta Mestarit-kokoonpanoa. TikTok-julkaisun saamien ihastuneiden kommenttien perusteella tähden uutta musiikkia on odotettu innolla.

@jennivartiainenofficial 🧡 #lanka #jennivartiainen ♬ Lanka – Jenni Vartiainen