Mikä biksuparaati – urheilutähden mallitytär lomakuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jose Canseco on kuubalaistaustainen Yhdysvalloissa uransa luonut baseball-tähtipelaaja. Isä on jo jäänyt jälkikasvunsa varjoon, sillä hänen tyttärensä Josie Canseco tekee nousua mallimarkkinoille ja onkin saanut siellä jo mukavasti jalansijaa.

Nyt Josie on poseerannut näyttävästi kuvakoosteessa, jossa nähdään hänen lomakuviaan upeista maisemista. Pääosassa on tietenkin mallikaunottaren vartalo, jota esitellään kuvissa useissa erilaisissa biksuissa.

Josie Canseco on urheilutähti Jose Cansecon ja Jessica Cansecon ainoa lapsi. Vanhemmat erosivat vuonna 2000 vain neljän vuoden avioliiton jälkeen. Playboyn haastattelussa mallikaunotar kertoi olevansa lopen kyllästynyt vastaamaan kysymyksiin kuuluisasta isästään.