Suosittu Pako-sarja saa jatkoa – mukana uudet hahmot

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu Pako, eli Prison Break -sarja on tekemässä paluuta. Uudistuksia kokeva Prison Break on parhaillaan esituotannossa Hulu-suoratoistopalvelun toimesta.

Uuden Prison Breakin käsikirjoittajana ja tuottajana toimii Mayans M.C. -sarjan toinen luoja Elgin James. Sitä kuvaillaan uudeksi luvuksi Pako-sarjan maailmassa. Juoni on vielä hämärän peitossa, mutta Deadline-sivuston mukaan mukana ei ole Wentworth Millerin ja Dominic Purcellin tähdittämän alkuperäisen sarjan hahmoja.

Alkuperäistä Pako-sarjaa tehtiin neljän tuotantokauden edestä vuosina 2005-2009. Vuonna 2015 ilmestyi minisarja, joka toimi sarjan viidentenä tuotantokautena. Miller ja Purcell olivat mukana myös vuonna 2015 ilmestyneissä jaksoissa.

Uudistunut sarja nähdään todennäköisesti Disney Plus -palvelussa, jossa Hulun sisältöä julkaistaan Suomessa. Toistaiseksi ei ole kuitenkaan tiedossa, milloin pakotarinan jatkumista voi odottaa ruuduille.