Lotta Hintsa julkaisi veriset kuvat: ”Otsassani koko loppuelämäni ajan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Hintsa harrastaa aktiivisesti vuorikiipeilyä. Taannoin Hintsa poseerasi Sports Illustrated -urheilulehden maailmankuulussa uimapukunumerossa ja hän osallistui myös Suomen ensimmäiseen Amazing Race -tuotantokauteen.

Äskettäin Hintsa loukkaantui vuorella ja sai otsaansa suuren verta vuotavan haavan. Hänet jouduttiin kiidättämään verisenä sairaalaan. Nyt Hintsa on julkaissut halloweenin kunniaksi kuvakoosteen, jossa hänet nähdään verisenä ja rytäkästä lopulta selvittyään. Samalla selviää, että otsaan tulee jäämään suurikokoinen arpi.

– Panin kaikki peliin tulevaan halloweeniin. Viimeinen kuva on nykytilanne. Arpi tulee olemaan paljon vaaleampi, mutta tulen kantamaan vuorta otsassani koko loppuelämäni ajan, Lotta Hintsa kertoi.