Vanderpump Rules -sarja jatkuu tammikuussa – videolla maistiainen tulevasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanderpump Rules -realitysarjassa seurataan Yhdysvaltojen Los Angelesin West Hollywoodissa sijaitsevan ravintolan henkilökunnan työ- ja yksityiselämän kiemuroita. Sarjan 11. tuotantokautta alettiin kuvaamaan kesällä ja uuden tuotantokauden ensimmäisen jakson julkaisuajankohta julkaistu.

Bravo tiedotti, että Vanderpump Rules -sarja tulee jatkumaan vuoden 2024 tammikuussa. Nyt uusien jaksojen ensimmäinen teaseri on julkaistu. Siinä nähdään miten tulehtuneet välit Tom Sandovalilla ja Ariana Madixilla on ja miten se vaikuttaa koko ystäväpiirin dynamiikkaan.

Edellinen tuotantokausi päättyi pettämisskandaaliin kun Tom Sandovalilla oli salasuhde Ariana Madixin selän takana pariskunnan yhteisen ystävän Raquel Levissin kanssa. Uudella tuotantokaudella tullaan seuraamaan muun muassa sitä miten Ariana Madix aloittaa uuden elämänvaiheensa sinkkunaisena asuessaan vielä saman katon alla exänsä kanssa.