Mies esitti surevaa leskeä ja keräsi lahjoituksia – istuu nyt vankilassa murhasta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen Herbert Swilley keräsi tuhansia dollareita GoFundMe-sivuston kautta sen jälkeen, kun hänen miehensä löydettiin tapettuna heidän kodistaan maaliskuussa. Swilleyn puoliso, Timothy Smith, ei ollut ilmestynyt töihin ja tämä käynnisti pian poliisitutkinnan. Smith näet löytyi kuolleena kodistaan.

Sheriffin lehdistötiedotteessa todetaan, että Swilley nähtiin valvontakameroiden taltioimilla videoilla hävittämässä kahta mattoa kaatopaikalle ja poistamassa videoita pariskunnan ovikellokamerasta. Poliisin mukaan Swilley puhui rikosetsivien kanssa tutkinnan alussa, mutta hän sai nopeasti asianajajan eikä puhunut sen jälkeen laisinkaan viranomaisten kanssa. Mies vaati syytesuojaa.

Pian selvisi, että Swilley oli saajana puolisonsa henkivakuutuksessa, jonka arvo oli 333.000 dollaria. Tutkinnassa selvisi myös, että Smith oli huumattu allergia- ja unilääkkeillä, jonka jälkeen hänet oli kuristettu. Swilleyllä on historiaa väkivallasta, joten lopulta poliisilla oli koossa tarpeeksi todisteita pidätystä varten, viranomaiset tiedottavat Facebookissa.