Demi Rose huomasi luonnossa peilin – ikuisti herutuskuvia itsestään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippunäyttävä ja siten myös suosittu glamour-mallikaunotar Demi Rose rahastaa seuraajiaan rohkeilla kuvillaan verkossa, mutta jakaa yhä kuvia myös maksutta Instagramissa yli 20 miljoonalle seuraajalleen. Kurvikas somehottis hemmottelee seuraajiaan ahkerasti rohkeilla kuvillaan.

Nyt Demi on poseerannut luonnon helmassa löydettyään metsän siimeksestä peilin, josta hän ryhtyi kuvaamaan itseään. Asuna nähdään tietenkin erittäin paljastava harso, jota Rose hurmaavasti heilutteli kuvatessaan.

Rohkeat kuvat ovat tehneet suuren vaikutuksen sosiaalisessa mediassa myös naista seuraaviin ihmisiin. Kuvia kommentoineet fanit ovat ihastelleet naisen kauneutta ja kertoneet kaunottaren näyttävän merenneidolta ja prinsessalta.