Gwen Stefani pääsi Patrick Starrrin meikkituoliin – näin näyttävä meikkityyli loihditaan

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

No Doubt -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut Gwen Stefani juhli juuri 54-vuotissyntymäpäiväänsä. Artisti on saanut viime vuosina kritiikkiä siitä, että hän olisi käynyt kauneuskirurgin vastaanotolla turhan tiuhaan.

Nainen ei kuitenkaan itse ole myöntänyt julkisesti mitään toimenpiteitä. Nyt Gwen Stefani pääsi kuuluisan meikkitaiteilijan, Patrick Starrrin, meikkituoliin. Patrick Starrr on julkaissut hänen YouTube-kanavallaan 4,4 miljoonan seuraajan iloksi videon, jossa hän näyttää miten hän loihtii Gwen Stefanille tunnusomaisen hyvin näyttävän meikkityylin.

Video alkaa siitä kun Gwen Stefanin kasvoilla on meikattuna jo pohjameikki, kulmakarvat sekä hieman luomiväriä luomilla. Patrick Starr loihtii tähden kasvoille upean meikkityylin samalla kun nainen kertoo hänen elämästään ja urastaan.

Gwen Stefani paljastaa keskustelun aikana muun muassa sen, että hän ei ollut ikinä aiemmin ajatellut osaavansa kirjoittaa laulua ennen kuin hän vain joutui siihen tilanteeseen. Naisen ensimmäisistä kappaleista lähtien biisit päätyivät No Doubt -yhtyeen julkaisemiksi.