Tristan Thompson yrittää korjata suhteensa Khloen kanssa – ensin täytyy saada siskot leppymään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Khloé Kardashian sai viime vuonna toisen lapsen sijaissynnyttäjän avulla. Hänellä on entuudestaan viisivuotias True-tytär, mutta tähti ei ole enää yhdessä lasten isän Tristan Thompsonin kanssa hänen jäätyään toistuvasti kiinni uskottomuudesta.

Tristan Thompson sai toisen naisen kanssa lapsen samaan aikaan kun hän oli Khloe Kardashianin kanssa ja suunnitteli Truelle pikkusisaruksen tekemistä. Pariskunta sai lapsen aluilleen sijaissynnyttäjän avulla juuri ennen kuin Khloe sai tietää, että Tristan oli pettänyt häntä. Tällä kertaa irtosuhde toisen naisen kanssa oli johtanut vauvan syntymiseen saakka.

Tristan Thompson on ollut todella pahoillaan ja haluaa edelleen korjata välinsä Khloe Kardashianin kanssa. Suhteen palauttaminen entiselleen ja luottamuksen rakentaminen on kuitenkin todellinen haaste, koska perheeseen pääseminen edellyttää myös Khloe siskojen kohtaamista.

Tristan Thompson ei pysty lähestymään Khloe Kardashiania ennen kuin hän on onnistunut korjaamaan välinsä ensin naisen siskojen kanssa. Etenkin isosisko Kourtney on ollut hyvin loukkaantunut miehelle eikä ole voinut People-sivuston mukaan sietää Tristania lähellään.