Ashley Alexis riisui huvijahdilla – pakarat nousivat pääosaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälistä malliuraa viime vuosina tehnyt XL-malli Ashley Alexis on 32-vuotias kurvitar Yhdysvaltojen Bostonista. Pluskoon mallina julkisuuteen noussut kaunokainen työskentelee nykyisin muodin parissa. Lisäksi hän heruttelee 2,4 miljoonalle fanilleen tasaisin väliajoin myös sosiaalisessa mediassa.

Nyt Alexis poseeraa näyttävästi huvijahdilla, sillä hän on riisunut yltään kaiken paitsi biksujen alaosassa. Aurinkoa jahdilla näyttävästi paistatteleva kurvitar lainaa suosittua yhtyettä ja hakee yhtyeen lyriikasta elämänviisautta.

Ashley Alexis on esimerkillään todistanut maailmalle, että plus-kokoiset mallit ovat tulleet jäädäkseen ja käsitys kauneudesta muotialan keskuudessa on vähitellen muuttumassa hänen kaltaistensa pioneerien ansiosta. Terveys on tärkeintä ja hän todella näyttää hyvinvoivalta.