Pasha Pozdniakova drinkillä – toppi repeämispisteessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Savonlinnalainen Pasha Pozdniakova on noussut yhdeksi suosituimmista suomalaisista maailmalla, jos sosiaalisen median seuraajien määrällä mitataan. Hänellä on nimittäin jo yli kaksi miljoonaa seuraajaa, ja taannoin hän aloitti myös musiikkiuran artistinimellä Pashulia.

Tällä kertaa Pasha on nautiskellut Helsingissä drinkkibaarin antimista, ja ylleen hän oli pukenut hieman pieneksi jääneen harmaan topin. Se ei nimittäin mennyt edestä kiinni, vaan oli repeämispisteessä. Se oli tietenkin myös tarkoituksena.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa ja pian mahdollisesti myös musiikkilistoilla. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi lehden Afrikan versiossa viime keväänä. Mallikaunotar nähtiin myös lehden tyylikkäässä kansikuvassa.