Terminator tekee paluun – tällä kertaa animaatiosarjana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Arnold Schwarzeneggerin tähdittämä ja James Cameronin ohjaama The Terminator on saanut tähän mennessä jo viisi jatko-osaa ja yhden spinoff-televisiosarjan. Seuraavaksi tarina jatkuu uudenlaisella tavalla, animaatiosarjan muodossa.

Terminator: The Anime Series -sarjan tuotannosta vastaa japanilainen Production I.G. Sarjan ohjaa animesarjasta Bleach tunnettu Masashi Kudo ja käsikirjoittajana yhdysvaltalainen Mattson Tomlin. Sarja nähdään lähivuosina Netflixissä.

Terminator: The Anime Series kertoo ajassa tulevaisuudesta vuoteen 1997 matkustavasta sotilaasta, joka saa tehtäväkseen suojella Malcolm Lee -nimistä tutkijaa. Lee työstää tekoälyä, jonka on tarkoitus kilpailla ihmiskunnan tuhon aiheuttavan Skynet-järjestelmän kanssa. Hieman esimakua sarjasta saadaan Netflixin julkaisemassa teaser-trailerissa.