Kim Kardashian salaa somessa – vastasi tuntemattomien kommentteihin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

GQ-lehti julkaisee YouTube-kanavallaan videosarjaa, jossa tunnetut tähdet laitetaan vastailemaan tuntemattomien ihmisten viesteihin ja hauskoihin kysymyksiin sosiaalisessa mediassa. Tällä kerralla tehtävän pariin istutettiin 43-vuotias Kim Kardashian.

Moni on saanut varmasti yllättyä toden teolla, kun itse Kim Kardashian on käynyt vastaamassa häntä koskeviin julkaisuihin esimerkiksi Instagramissa, YouTubessa, TikTokissa sekä X:ssä. Eräs kysyi Kim Kardashianilta mitä ominaisuutta hän ensimmäisenä tarkkailee treffikumppanissaan. Kardashian vastasi kiinnittävänsä huomiota etenkin siihen miten hyvin mies kohtelee muita ihmisiä.

Kim Kardashian vastaa eräälle utelijalle myös, että asia mitä monet eivät hänestä tiedä on se miten urheilullinen hän on. Nainen rakastaa etenkin vesiurheilulajeja ja pitää uusien asioiden kokeilemisesta eri aktiviteettien suhteen etenkin lomamatkoilla. Tämä tähden mukaan yllättää myös aina monet hänen uudet ystävänsä, jotka ovat naisen kanssa lomalla ensimmäistä kertaa.