Snoop Dogg yllätti fanit: ”Lopetan polttelun”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ahkeran pössyttelijän maineessa oleva hiphop-tähti Snoop Dogg on tehnyt sosiaalisessa mediassa yllättävän ilmoituksen. Hän kertoi Instagramissa lopettaneensa polttamisen. Ilmoitus herätti runsaasti kohua sosiaalisessa mediassa.

– Pitkän harkinnan ja perheeni kanssa käymäni keskustelun päätteeksi olen päättänyt lopettaa polttelun. Pyydän, että arvostatte yksityisyyttäni näinä aikoina, Snoop Dogg kirjoitti mustavalkoisen kuvan kera.

Tiedote herätti runsaasti hämmennystä Snoop Doggin faneissa. Moni pohti, onko kyseessä kenties jonkin sortin vitsi. Epäselväksi myös jäi, viitattiinko julkaisussa kannabiksen polttoon vai tupakointiin.

Osa faneista puolestaan pohti, saattaako Snoop Dogg keskittyä jatkossa syötäviin kannabistuotteisiin poltettavien tuotteiden sijaan. NBC-uutissivuston mukaan pitkän linjan hiphop-artistin edustajat eivät ole toistaiseksi kommentoineet tähden tiedotetta.