Billie Eilish luuli uransa olevan loppusuoralla – sitten tuli Barbie-elokuva

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä Billie Eilish nousi maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen ollessaan teini-ikäinen. Kaikki muuttui etenkin Bad Guy -hitin ansiosta, jota seurasi paljon arvostusta ja useita palkintoja tuonut albumi When we all fall asleep, where do we go?.

Sen jälkeen Billie Eilish julkaisi edellisen Happier Than Ever -nimeä kantavan albuminsa vuonna 2021. Viime vuosien ajan nainen kuvitteli, että ei onnistuisi enää kirjoittamaan hyviä kappaleita ja hittejä. Hän ajatteli jopa jo saavuttaneensa uransa tähtihetket, jollaisia ei enää olisi luvassa.

Barbie-elokuvaa varten kirjoitettu What Was I Made For kuitenkin muutti kaiken. Billie Eilish kertoi The Hollywood Reporter -lehden haastattelussa, että kappale sai hänen uralleen uutta puhtia. Se myös palautti naisen uskon hänen omiin taitoihinsa ja artistiuteen.