Eva Longoria muutti hiustyyliään – leikkasi kutrinsa trendimittaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tänä kesänä ja syksynä on näkynyt vahvasti hiustrendi, jossa naiset leikkaavat pitkät hiuksensa lyhyeen polkkamittaan. Nyt myös näyttelijä Eva Longoria on päättänyt muuttaa hänen hiustyyliään ensimmäistä kertaa hieman lyhyempään malliin.

Täydelliset naiset -sarjasta tutuksi tullut näyttelijä Eva Longoria on tunnettu suklaisen ruskeista pitkistä hiuksista, jotka on yleensä stailattu tyylikkäille laineille. Nyt nainen esitteli kuitenkin sosiaalisessa mediassa hieman sähäkämmän uuden tyylinsä, jossa hänellä on polkkamittaiset hiukset, jotka on suoristettu.

Eva Longoria esitteli uuden tyylinsä Meksikon Glamour-lehden 2023 Women of the Year Awards -palkintogaalassa. Nainen julkaisi itsestään ja uudesta hiustyylistään hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joiden kommenttikenttä täyttyi ylistävistä viesteistä.