Minna Kuukan piparkakkuluomus hämmästyttää – valaistu Eiffel-torni

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Minna Kuukka tunnetaan parhaiten Radio Novan aamujuontajana. Hänellä on myös harrastus, joka on herättänyt toistuvasti hämmästystä sosiaalisessa mediassa. Kuukka on taitava piparkakkutalojen rakentaja.

Kuukka esitteli Instagram-tilillään tuoreinta näyttävää piparkakkurakennelmaansa. Kyseessä on isokokoinen pipariversio Pariisin tunnetuimmasta maamerkistä, Eiffel-tornista. Piparkakku-Eiffel on jopa valaistu.

– Kaipa Pariisi-kesän jälkeen oli väistämätöntä, että tämmöisestä tää tänä vuonna alkaa. Aika mötkö, Kuukka kirjoitti kuvatekstissä.

Julkaisu keräsi alle vuorokaudessa yli 10 000 tykkäystä. Piparkakkuluomusten rakentaminen alkoi juontajan tapauksessa tänä vuonna jo hallloweenin alla. Kuukka esitteli nimittäin myös lokakuussa Instagramissa näyttävää piparista valmistettua kummitustaloa, joka keräsi niin ikään ihastelevia reaktioita seuraajilta.