Exä syyttää Sean ”Diddy” Combsia pahoinpitelystä ja raiskauksesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sean ’Diddy’ Combs on yksi hiphopin kuuluisimmista nimistä, joka viime vuosien aikana on sosiaalisessa mediassa vahvistanut omaa kuvaansa myös hyvänä isänä seitsemälle lapselleen. Nyt hänen entinen tyttöystävänsä, R&B -laulaja Cassie, syyttää miestä muun muassa toistuvasta pahoinpitelystä ja raiskauksesta.

Cassie, oikealta nimeltään Cassandra Ventura, on kertonut olleensa parisuhteen aikana niin raiskausten, pahoinpitelyn kuin ihmiskaupankin uhri. Cassien mukaan Combs myös pakotti häntä käyttämään huumeita ja alkoholia, joista nainen lopulta tuli myös riippuvaiseksi.

The New York Times sai käsiinsä oikeussyytteen yksityiskohdat, joissa Cassie kertoi aloittaneensa suhteen Sean Combsin kanssa vuonna 2005 ollessaan 19-vuotias. Naisen mukaan hänen kontrolloimisensa ja pahoinpitely alkoi heti suhteen alussa. Combs myös pakotti Cassien harrastamaan kameroiden kuvatessa seksiä useamman miespuolisen prostituoidun kanssa.

Cassie kertoi myös tapauksesta, joka sattui heidän parisuhteensa loppupuolella vuonna 2018. Tällöin Sean Combs oli tunkeutunut ilman lupaa Cassien kotiin ja raiskannut hänet. Cassie vaatii itselleen oikeutta ja korvauksia kaikesta kärsimyksestä. Samalla hän on halunnut kertoa viimein oman tarinansa auttaakseen samalla muita naisia, jotka ovat samanlaisessa tilanteessa.

Sean Combs on kieltänyt olevansa syyllinen näihin syytöksiin. Miehen puollustuksen mukaan Cassie on vain rahan perässä. Combs on kertonut Cassien vaatineen häneltä toistuvasti 30 miljoonaa dollaria sillä uhalla, että hän tulisi kirjoittamaan heidän menneestä parisuhteestaan paljastavan kirjan.