Ed Sheeranin alushousut tekevät hyvää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ed Sheeranin faneilla on nyt mahdollisuus hankkia itselleen tähden alusvaatteita. Iso-Britanniassa järjestetään huutokauppa, jossa myydään artistille kuuluneita vaatteita. Tuotot lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Huutokaupattavana on BBC:n mukaan boksereiden ja sukkien lisäksi muita Sheeranille kuuluneita vaatteita, vöitä, laukkuja ja oheistuotteita. Vaatteet myydään sellaisenaan pesemättöminä ja silittämättöminä. Jokaisen myytävän tuotteen mukana tulee aitoustodistus.

Huutokaupan järjestää lastensairaaloita tukeva hyväntekeväisyysjärjestö East Anglia Children’s Hospices EACH. Myytävät esineet toimitettiin EACHin liikkeeseen Suffolkin Framlinghamissa, jossa laulaja varttui. Tuotteita tuodaan myyntiin 9,99 punnan lähtöhintaan hyväntekeväisyysjärjestön Ebay-sivulle lähikuukausien aikana.

– Sheeranilla on faneja eri puolilla maailmaa. Nämä lahjoitukset tulevat ehdottomasti aiheuttamaan kohua. Tulee olemaan jännittävää ja kiehtovaa nähdä, kuinka asiat etenevät, kuvaili EACHin varainkeruu- ja viestintäjohtaja Kevin Clements.