Poliisi: 70-vuotias sarjasyömäri iski Hämeenlinnassa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poliisi hälytettiin keskiviikkona selvittelemään Hämeenlinnassa sijaitsevassa ravintolassa tapahtunutta tilannetta. Ravintolassa asioi myöhäisiltapäivästä mies, joka ei suostunut maksamaan tilaamiaan ruokia.

Poliisi kutsuttiin selvittelemään petosta Raatihuoneenkadulla sijaitsevaan ravintolaan noin kello 17.30. Ravintolassa oli aterioinut 70-vuotias mies. Syötyään 45 euron arvosta mies oli ilmoittanut, ettei hänellä ollut rahaa eikä aikomustakaan maksaa tilaamiaan ruokia.

Hämeen poliisin tiedotteen mukaan partiolle selvisi paikan päällä, että mies on harrastanut toistuvasti vastaavaa ravintoloissa eri puolilla Suomea. Kyseessä on siis niin kutsuttu sarjasyömäri. Tapauksesta kirjattiin rikosilmoitus nimikkeellä petos.