Leonardo DiCaprio räppäsi synttäreillään – video julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Leonardo DiCaprio juhlisti taannoin 49. syntymäpäiväänsä. Kuten isolta Hollywood-tähdeltä voi odottaa, sujui merkkipäivän mietto hulppissa merkeissä. Paikalla oli valtava määrä kanssatähtiä.

Leonardo DiCaprio innostui jopa esittelemään räppitaitojaan juhlissa. Hänet nähtiin räppäämässä Gang Starrin ja Nice & Smoothin vuonna 1994 julkaisemaa DWYCK-kappaletta. Esitys tallentui videoksi, joka on sittemmin levinnyt verkossa TMZ-sivuston toimesta.

DiCaprion räppivideo jakoi mielipiteitä verkossa ja sosiaalisessa mediassa. Asiaa puitiin muun muassa Redditissä, jossa osa piti esitystä myötähäpeää aiheuttavana. Tilannetta verrattiin muun muassa HBO:n Succession-sarjan surullisenkuuluisaan kohtaukseen, jossa Jeremy Strongin esittämä Kendall Roy räppää.

DiCaprion räppääminen ei kuitenkaan kerännyt pelkkiä soraääniä. Toiset totesivat näyttelijän vain pitäneen hauskaa ja hieman irrotelleen omilla syntymäpäiväjuhlillaan.