Maija Vilkkumaa uransa suurimmalle keikalle – esiintyy Nokia Arenalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Merkittävän uran suomalaisen pop- ja rockmusiikin kentällä tehnyt Maija Vilkkumaa nähdään ensi vuonna tähän saakka suurimmalla keikallaan. Artisti esiintyy Tampereen Nokia Arenalla 5. joulukuuta 2024.

Vilkkumaa lupaa toteuttaa suomirockin pääkaupungin jättiareenalla voimallisen shown, jonka jälkeen maailma ympärillä näyttää uudenlaiselta. Tampereen keikka on ajankohtainen, sillä laulaja-lauluntekijä sai tänä syksynä oman tähden Tampereen tähtikadulle.

Vilkku-Maa -nimisen konsertin liput tulevat myyntiin Lippupisteeseen torstaina 16. marraskuuta kello 9. Maija Vilkkumaa esiintyi vähän aikaa sitten täydessä Helsingin Jäähallissa 50-votusjuhliensa merkeissä. Artisti julkaisi viime vuonna Suomen virallisen albumilistan toiselle sijalle nousseen kahdeksannen studioalbuminsa 1973.