Megan Fox rintavana juhlimassa – käänsi taatusti katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kuumimmaksi naiseksi useasti aikoinaan rankattu näyttelijä Megan Fox julkaisi äskettäin Pretty Boys Are Poisonous -runokirjan. Runoissa nainen kertoo hänen menneistä suhteistaan, joissa miehet ovat kaltoinkohdelleet häntä joko henkisesti tai fyysisesti.

Nyt Fox on poseerannut kameran edessä upeassa valkoisessa mekossa, joka nosti hänen povensa tyylikkäästi päärooliin. Tässä asussa oli varmasti selvää, että kaunotar käänsi kanssajuhlijoiden katseet.

Megan Fox oli kirjaansa Drew Barrymoren haastateltavana. Haastattelun aikana Megan Fox myönsi muun muassa sen, että hän on ollut aiemmin koukussa rakastumiseen ja ihastumisen tunteeseen. Megan Fox kertoi, että näyttelijän uran alussa hän tapasi rakastua jokaiseen vastanäyttelijäänsä.

Megan Fox on tällä hetkellä kihloissa muusikko Machine Gun Kellyn kanssa. Nainen paljasti aiemmin, että hän ja Machine Gun Kelly ovat joutuneet suremaan suhteensa aikana yhden keskenmenon. Keskenmenoa oli naisen mukaan vaikea ymmärtää, koska hän oli aiemmin onnistuneesti kantanut ja synnyttänyt kolme lasta.