Taylor Swift muutti laulun sanat kesken konsertin – syy löytyi poikaystävästä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Taylor Swiftin rakkauselämä nousi nopeasti suureksi puheenaiheeksi kun kävi ilmi, että artisti alkoi tapailemaan amerikkalaisen jalkapallon pelaajaa Travis Kelceä. Pariskunnan romanssia on seurattu tiiviisti tämä syksy ja kaksikon parisuhde näyttää vain syventyneen.

Taylor Swift on ollut katsomassa monta kertaa Travis Kelcen pelejä hänen joukkueensa Kansas City Chiefsin riveissä. Tällä kertaa Travis Kelce oli katsomassa Swiftin konserttia Argentinassa Buenos Airesissa. Poikaystävä pääsi nauttimaan konsertista omaan pieneen aitioon yhdessä Swiftin isän kanssa.

Fanit olivat innoissaan huomatessaan, että Taylor Swift muutti miestä varten hänen Karma-kappaleensa sanoitusta. Kappaleen lyriikoissa sanotaan, että karma on mies ruudulla, joka tulee kotiin minun luokseni. Kesken laulamisen Taylor Swift kuitenkin muutti sanoja niin, että karma on mies, joka pelaa Chiefsissä ja tulee kotiin minun luokseni.

Travis Kelce näyttää Entertainment Tonight -kanavan julkaisemalla videolla olevan hyvin imarreltu tästä huomiosta kesken konsertin. Myös Taylor Swiftin isä huomasi heti kappaleen sanojen muuttuneen ja tönäisi tyttärensä poikaystävää tuttavallisesti hartiaan naureskellen.