ASAP Rockyn ammuskelusyyte oikeuteen tammikuussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hiphop-tähti ja laulaja Rihannan puoliso ASAP Rocky sai viime vuonna syytteet marraskuussa 2021 Los Angelesissa tapahtuneeseen ampumavälikohtaukseen liittyen. Artisti otti aseen esille riideltyään entisen ystävänsä, Terell Ephronin kanssa. Kyseessä on ASAP Mob -kollektiivin jäsen ASAP Relli. Syytteen mukaan ASAP Rocky ampui kahdesti miestä kohti, ja uhri sai lievän vamman.

Tuomari on päättänyt, että ASAP Rocky joutuu oikeuteen tammikuussa, koska tapaukseen liittyen on kertynyt tarpeeksi todisteita. Todisteena on muun muassa videomateriaalia ja todistajien kertomuksia. Räppäri on kiistänyt syytteet ja hänen asianajajansa Joe Tacopina uskoo syytteiden raukeavan oikeudessa. ASAP Rockyä syytetään puoliautomaattisella ampuma-aseella tehdystä pahoinpitelystä ja ja ampuma-aseen käyttörikoksesta.

ASAP Rocky, oikealta nimeltään Rakim Mayers, on kahden lapsen isä. Hänellä ja Rihannalla on 1,5-vuotias RZA ja kolmen kuukauden ikäinen Riot. ASAP Rocky voi saada syytteistään yhdeksän vuoden pituisen vankeustuomion, People-lehti uutisoi.