Linda Lampenius näyttää keskisormea Peter Nygårdille: ”Sait minut satimeen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille 1990-luvulla Playboy-tähtenä tunnetuksi tullut kurvikas viulisti Linda Lampenius on sittemmin jo vetäytynyt julkisuudesta, mutta uransa kulta-aikoina Suomessa lanseerattiin jopa hänen nimeään kantava siideri.

Viime aikoina Lampenius on ollut otsikoissa suomalaiseen kohuliikemies Peter Nygårdiin kohdistuneessa kohussa, jossa 82-vuotias liikemies sai tuomiot seksuaalisesta väkivallasta neljässä tapauksessa. Yksi uhreista oli teon aikana vasta 16-vuotias. Tällä tietoa lisää oikeudenkäyntejä on vielä tulossa.

Nyt Linda Lampenius on julkaissut sosiaalisessa mediassa rajun kuvan, jossa hän seisoo Marina Del Reyssä sijaitsevan Nygårdin talon edessä ja näyttää sosiaalisen median välityksellä keskisormea Nygårdille. Hänen viestinsä miljonäärille on selkeä.

– Hei Peter Nygård! Mitä kuuluu nykyisin? Tässä on vanha talosi Marina Del Reyssa. Sinun ystäväsi lähetti minut talolle vuonna 1997. En ollut koskaan aiemmin tavannut sinua. Ja sen jälkeen en enää koskaan halunnut tavata sinua uudelleen. Ikävä kyllä sait minut satimeen tekastuun manageritoimistoosi. Ja niin edelleen. Terveisiä uudesta elämästäni, Linda Lampenius kirjoittaa.