Meikkitaiteilijan vinkit yli 40-vuotiaille – näin meikkaaminen muuttuu ikääntyessä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miia Johansson on 42-vuotias meikkitaiteilija ja kauneusalan vaikuttaja, joka antaa sosiaalisessa mediassa ja blogissaan vinkkejä niin luonnollisen ihonhoidon, meikkaamisen kuin vastuullisen muodinkin suhteen. Nyt nainen on kertonut hyviä meikkivinkkejä yli 40-vuotiaille.

Instagram-videollaan Johansson esittelee sen miten hänen meikkaamisensa on muuttunut vuosien saatossa siitä kun hän oli parikymppinen. Yhtä rankalla kädellä meikkaaminen ja runsas tuotteiden käyttö ei enää sovikaan ikääntyneelle iholle vaan meikin määrän suhteen pitää olla hieman hienovaraisempi.

Miia Johansson kertoo, että etenkin meikkivoidetta kannattaa levittää kevyempi kerros samoin kuin peiteainetta ja puuteriakin. Luomiväri kannattaa levittää hieman ylemmäs luomivaon yläpuolelle kohottamaan katsetta. Tyylikäs huulipunasävy on aikuisella naisella Johanssonin mukaan kirkkaan punainen.