Aviopari osti häiden jälkeen arvan – voittivat miljoona dollaria

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Michiganissa asuva pariskunta meni naimisiin ja järjesti häät. Heti seuraavana päivänä uunituore aviomies päätti ostaa kaupasta raaputusarvan. Hän antoi arvan vaimonsa raaputettavaksi eikä ollut uskoa silmiään kun voittosumma paljastui arvasta.

57-vuotias mies kertoi People-sivuston mukaan, että hän ei ollut vaimonsa kanssa uskoa tilannetta todeksi kun raaputettavan kohdan alta paljastui voittosumma, jonka mukaan he olivat voittaneet miljoonan dollarin päävoiton. Aviopari oli lukenut arvan ohjeet moneen otteeseen ja ajatellut, että he eivät osaa tulkita arpaa oikein.

Diamonds & Pearls -arvat lanseerattiin elokuussa, minkä jälkeen voittoja on jaettu yli 14 miljoonan dollarin edestä. Pariskunta saa voittamansa summan kerralla ja kaikkien vähennysten jälkeen tilille tuleva summa tulee olemaan noin 693.000 dollaria.