MTV-teiniäiti teki äidistään perheskandaalin syntipukin: ”Jakaa valheellisia tietoja lehdistölle”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-teiniäitinä julkisuuteen tullut Ten Mom -sarjan tähti Jenelle Evans menetti ensimmäisen lapsen holtajuuden pian pojan syntymän jälkeen äidilleen Barbaralle. Isoäiti kasvatti Jace-poikaa viime kevääseen asti, kunnes hän oli 14-vuotias. Lopulta Jace pääsi asumaan Jenelle-äitinsä ja hänen uuden miehensä David Easonin luokse.

Kaikki ei kuitenkaan mennyt kuten piti. Jace alkoi karkailla kotoa ja kolmannella kerralla hatkoista nousi lastensuojelujuttu. Lisäksi Jace syytti isäpuoltaan David Easonia pahoinpitelystä. Jenelle julisti ensin jättävänsä avomiehensä, mutta jo muutaman päivän jälkeen hän vakuutti rakkauttaan. Jace oli sijoitettu tässä vaiheessa uudestaan isoäitinsä Barbaran luokse asumaan. Koko perhe elää skandaalin keskiössä ja nyt Jenelle syyttää kaikesta äitiään.

– Viime kuukausina Barbara Evans on antanut medialle yksityisiä ja vääriä väitteitä Jenellen pojasta, mikä lopulta sai lastensuojelun aloittamaan tutkinnan, Jenelle kirjoittaa omasta elämästään kolmannessa persoonassa nettisivuillaan.

Hän kertoo laatimallaan tiedotteellaan, että Barbara olisi kaikkien ongelmien taustalla ja Jace on tällä hetkellä lastensuojelun holhouksen alaisena. Lisäksi Jenelle syyttää julkisesti äitiään valehtelemisesta sekä oman lapsuutensa pilaamisesta.