Irlannissa ei säästellä sanoja – paikalliset vitsailevat turistien asuvalinnoista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jane-niminen nainen avasi hauskan Irlantiin liittyvän keskustelun X-sovelluksessa, joka tunnettiin aiemmin Twitterinä. Hän totesi, että Irlannissa ei mitenkään voi pukeutua muodikkaasti tai ainakaan siten, että asu miellyttäisi paikallisten silmiä.

Janella oli ollut päässään punainen baskeri, minkä vuoksi häntä oli heti kutsuttu Super Marioksi. Janen aloittamasta keskustelusta tuli nopeasti viraalihitti kun ihmiset kirjoittivat sen alle omia kokemuksiaan siitä miten irlantilaiset ovat hauskojen vitsien avulla lytänneet heidän asunsa.

Huvittavinta keskustelussa on se miten monien ihmisten kokemusten perusteella käy ilmi, että täysin tuntemattomat ihmiset haluavat vitsailla ääneen toisten asuvalinnoista. Karvahatulliselta naiselta oli heti kysytty, että mitenkäs Moskovan matka meni. Hopealla takilla varustettu opiskelija sai vastata opettajalle, joka kysyi oliko opiskelijalla ollut viime aikoina avaruusaluksensa kanssa ongelmia.