Julia Roberts esitteli teini-ikäiset lapsisensa vauvakuvissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julia Roberts on Oscar-palkittu näyttelijä, joka kuuluu niihin Hollywood-kaunottariin, jotka tuntuvat vain kaunistuvan vuosi vuodelta. 56-vuotias tähti on ollut naimisissa Daniel Moderin kanssa 21 vuotta ja heillä on yhdessä kolme lasta.

Julia Roberts on halunnut pitää yksityisyydestään kiinni eikä hän ole tuonut koskaan lapsiaan julkisuuteen. Nyt tähti päätti julkaista kuitenkin harvinaisen kuvan hänen kaksosistaan Hazel Patriciasta ja Phinnaeus Walterista heidän syntymäpäivänsä kunniaksi.

Julia Roberts julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän istuu lattialla kaksosvauvat sylissään. Kuvan yhteydessä nainen kertoo lasten täyttävän 19 vuotta. ”Sanat eivät riitä kuvaamaan iloa, hauskuutta ja elämän villeyttä teidän kanssanne”, Julia Roberts kirjoittaa. Hänellä ja Daniel Moderilla on myös 16-vuotias poika Henry Daniel.