Kate Middleton kurkkua myöten täynnä Harrya ja Meghania

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittihovissa myllertää jälleen, koska kirjailija Omid Scoben teos Endgame on kaivanut uusia kohuja lehtien otsikoihin. Katseet kohdistuvat muun muassa Sussexin herttuapari Meghan Markleen ja prinssi Harryyn sekä heidän suhteestaan hovin sukulaisiin.

Ei liene salaisuus, että Meghan Markle on aiemmin ollut läheinen prinssi Harryn, eli aviomiehensä prinssi Williamin veljen kanssa, mutta Meghan Marklen astuttua kuvioihin kaikki muuttui. Kate Middletonin väitetään sanoneen suoraan, että ei enää luota kumpaakaan osapuoleen Sussexin herttuaparissa. Syynä ovat Harryn ja Meghanin antamat haastattelut.

– Hän voi olla kylmä, jos ei pidä jostain, eikä Kate ole koskaan ollut Meghanin fani. Kate ja Meghan eivät ole kommunikoineet koskaan muutamaa lausetta enempää keskenään, eikä parin välille ole muodostunut minkäänlaista suhdetta. Kate saa väristyksiä aina kuullessaan Meghanin nimen, Omid Scobe kirjoittaa ja kertoo naisen olevan kurkkuaan myöten täynnä Sussexin herttuaparia.