Koiralla huikea kiipeilytaito – uskotko silmiäsi videolla?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koirat ovat harvemmin erityisen taitavia kiipeilijöitä. Poikkeuksiakin kuitenkin on olemassa, kuten hämmästystä herättänyt viraalivideo osoittaa. Siinä taitojaan esittelee lähes kissamaisella ketteryydellä kiipeilevä koira.

Tiktokissa jaetulla videolla tavataan Nola-niminen koira. Monien lemmikkien tavoin Nola on erittäin kiinnostunut lähipiirinsä ja naapurustonsa tapahtumista. Koira kiipeilee kotiaan ympäröivän puuaidan päälle kurkistellakseen naapureiden pihoille.

Ketterä Nola osaa kiivetä aidan päälle nopeasti sen vierellä kasvavia puita apunaan käyttäen. Parade Pets -sivuston mukaan kiipeilystä voivat innostua perinteisesti hyvää fyysistä kuntoa ja ongelmanratkontakykyjä vaativiin tehtäviin, kuten paimentamiseen erikoistuneet koirarodut.

@noseynola This time we have not one, not two, not three, but FOUR CLIMBS in one video! I wonder what the @Guinness World Records are for something like this?🧐 #petsoftiktok #dogsoftiktok #dogtok #guinnessworldrecord #dogclimbfence #fyp #dogfyp #funnydogs #aintnomountainhighenough #treeingwalkercoonhound #hounddog #fourclimbs #noseynola ♬ Ain't No Mountain High Enough – Marvin Gaye & Tammi Terrell